Lichtontwerp

Licht is energie en sfeer creëren, architectuur beklemtonen of verhullen, een gevoel opwekken of temperen. Het is een spel van licht en schaduw dat dient om een ruimte te ondersteunen. Wij onderzoeken voor jou op welke manier we jouw project helemaal tot zijn recht kunnen laten komen door middel van verlichting. Inti creëert voor jou een allesomvattend lichtconcept waarbij we niet alleen de armaturen voorstellen, maar ook de richtlijnen voor plaatsing en de technische details meenemen in ons ontwerp.

In functie van jou en de ruimte

Verlichting moet mooi zijn, maar tegelijkertijd in teken staan van jouw comfort en de architectuur van je project naar voor brengen. Wij kijken kritisch en creëren een resultaat dat je ruimte, muren en materialen tot leven brengt. Wij werken voor jou een creatief voorstel uit, maar verliezen nooit de nodige functionaliteit uit het oog. Bij ons primeert kwaliteit boven kwantiteit.

Het juiste licht voor elk type project

Je kan bij ons terecht voor elk type lichtontwerp. Wij hebben ervaring met een verscheidenheid aan projecten, zowel nationaal als internationaal en staan klaar om openbare gebouwen, musea, residentiële projecten, kantoren, horeca, tuinen ... onder handen te nemen. Daarbij houden wij altijd rekening met de duurzaamheid van ons ontwerp. Het type licht dat uit een lichtbron komt kan een bepaalde sfeer creëren. De juiste keuze hiervan staat bij ons voorop. Wij adviseren steeds ‘state of the art’ lichtbronnen en houden rekening met verbruik en de lichtkwaliteit.

Enkele van onze merken

Deltalight
Viabizzuno
100% licht
Tobias Grau
One A
Erco
Simes
Kreon
Ewo
Henge07
Brokis
Bocci
Trizo 21
Ingo Maurer
Catellani & Smith
Tekna
Marset
Wastberg
Davide Groppi
Oluce
Toss B
Linea light
Nosta
Gallotti & radice
We-ef
Louis Poulsen
Xal
B.Lux
DGA